BOZPforum Logo
Přidat
téma

Proč BOZPforum.cz vzniklo?

Datum:
10. 11. 2018
Rubriky:
Štítky:

Diskusní fórum BOZPforum.cz jsem založil hned z několika důvodů:

  1. Žádné obdobné řádně fungující diskusní fórum v současné době neexistuje.
  2. Problematika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci je stále komplikovanější. Často i odborníci mají problém se ve změti právních předpisů vyznat a orientovat se a tak je vzájemná diskuse a výměna zkušeností velmi důležitá.
  3. Rád bych pomohl veřejnosti získat odborné rady a informace. Stále mezi zaměstnanci koluje řada mýtů a nepravd, např. co se týče používání osobních ochranných pracovních prostředků nebo oblasti pracovních úrazů. Díky tomuto diskusnímu fóru chci zlepšit osvětu BOZP a souvisejících oborů mezi veřejností.

Doufám, že mou vizi budete sdílet. Pomoci s "rozjezdem" diskusního fóra můžete úplně jednoduše. Stačí, když se zaregistrujete. A pokud se zapojíte do diskuse, vytvoříte podnět k diskusi, bude to od Vás ta nejlepší možná pomoc. Věřím, že pokud společně vydržíme a zvládneme těžké začátky, v budoucnu může být BOZPforum.cz místem, které bude sloužit stovkám a možná i tisícům lidí.

Rovněž v této fázi, úplného začátku, uvítám jakoukoliv zpětnou vazbu od Vás. Cokoliv, co pomůže fórum zlepšit, ať už po obsahové, technické či grafické části. Pokud Vás něco napadne, napište mně prosím.

Děkuji,

Ing. Vít Hofman
zakladatel fóra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

BOZP fórum

Naším cílem je sdílet informace ze světa bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a všech souvisejících oborů a pomáhat široké veřejnosti zorientovat se v této náročné problematice.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram