BOZPforum Logo
Přidat
téma

Zjistěte, proč můžete registrací jen získat...

Datum:
10. 2. 2022
Rubriky:
Štítky:

Hlavní důvody a výhody registrace jsou popsané níže.

Nejprve ale nutno zmínit, že v současné době neexistuje v ČR / SK jiná alternativa. Neexistuje komunitní portál, kde se může setkávat široká veřejnost s odborníky, zaměřený na komplexní bezpečnost s myšlenkou vzájemné spolupráce a osvěty tohoto důležitého oboru.

Informace

Je jen málo veřejně dostupných míst, kde můžete získat cenné a odborné rady a informace k problematice bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP), požární ochraně (PO), bezpečnému provozu technických zařízení, první pomoci, prevenci závažných havárií, ochraně obyvatelstva a dalších, souvisejících oblastí.

A právě BOZPforum.cz je jedno z nich. Můžete zde diskutovat, řešit své problémy, vyměňovat si zkušenosti, sdílet zážitky či postřehy a to jak se širokou veřejností, tak i s odborníky v oboru.

Kromě toho zde na webu můžete sledovat fotografie a videa, zachycující nejen porušení předpisů, ale i správnou praxi. Můžete tak snadno zjistit, čemu se vyvarovat nebo se naopak inspirovat.

Díky BOZPforum.cz můžete například zjistit, na co se zaměřují státní kontroly nebo co způsobuje pracovní úrazy a jak probíhá jejich následné šetření a odškodňování. A to stojí za tu chvíli věnovanou registraci, ne?

Díky technologii fóra Vám navíc nic neunikne. Po přihlášení ke svému účtu ihned vidíte, co nového.

Registrace = unikátní obsah

Registrací na BOZPforum.cz získáte přístup k unikátnímu, neveřejnému obsahu, který bude stále a stále přibývat. Fotografie, videa, články a informace. Mějte stále přehled.

Buďte součástí komunity, buďme v kontaktu

Registrací na BOZPforum.cz se stáváte součástí komunity lidí, se zájmem o bezpečnost. Díky fóru budete vědět mezi prvními, kdy se chystá komunitní sraz či konference. Nemusí zůstat jen u online přátelství.

BOZPforum.cz neche být jen jedním z mnoha diskusních fór. Ambice nemá malé. BOZPforum.cz che být komunitním místem, které se nezastaví jen u vzájemných diskusí. Smyslem je také upozorňovat na palčivá témata, přinášet zajímavé pohledy, názory a soustavně pracovat na osvětě bezpečnosti, která je stále velmi potřebná.

Jste odborníci? Nemusíte být na vše sami...

Pokud patříte mezi odborníky na oblast bezpečnosti, můžete na BOZPforum.cz diskutovat v uzavřené skupině se svými kolegy. Můžete vzájemně sdílet zkušenosti, rady, příběhy. Můžete si vzájemně pomáhat a posouvat se kupředu.

BOZP fórum

Naším cílem je sdílet informace ze světa bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a všech souvisejících oborů a pomáhat široké veřejnosti zorientovat se v této náročné problematice.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram