BOZPforum Logo
Přidat
téma

Poradna BOZP - bezplatný zdroj informací a pomoci

Datum:
5. 3. 2021
Rubriky:

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) je multidisciplinární obor, který se řídí celou řadou právních a ostatních předpisů, nese sebou tisíce povinností a dotýká se prakticky všech fyzických osob v produktivním věku. Ať už jde o zaměstnavatele, zaměstnance nebo OSVČ. Poradna BOZP je proto něco, co se může hodit kdykoliv a komukoliv. A právě proto tu jsme pro vás!

Diskusní BOZP fórum má několik částí. Jednou z nich je právě i poradna BOZP a PO, díky které se může kdokoliv na cokoliv zeptat. Poradna BOZP je skvělou a odbornou alternativou za nepřehledné a často povrchní Facebook skupiny. Mezi další části fóra patří např. sekce pro odbornou, ale veřejnou diskusi nad jednotlivými oblastmi bezpečnosti, dále uzavřené diskusní celky pro autorizované odborníky a část věnovaná nabídce a poptávce, která je určená zejména ke hledání zaměstnání, zaměstnance, dodavatele služeb či dodavatele produktů nebo výrobků.

Poradna BOZP a PO - jak ji použít?

Poradna BOZP

Přístup do poradny BOZP a PO naleznete z hlavní stránky fóra. Položenou otázku můžete snadno doplnit o přiložené soubory či fotografie, dokonce k otázce můžete vytvořit anketu a v neposlední řadě se můžete přihlásit k odběru odpovědí na vaši otázku (dostanete upozornění na novou odpověď e-mailem).

Samozřejmostí je, že text otázky můžete formátovat, aby byl pro čtenáře přehlednější a otázku můžete označit tzv. štítky, které slouží pro snadnější vyhledávání.

Čtenáři mohou na vaši otázku odpovídat, mohou komentovat jednotlivé odpovědi, ale také mohou hlasovat pozitivně nebo i negativně pro konkrétní odpovědi. Nejlepší odpovědi, které nejlépe řeší váš problém, se tak dostanou nahoru.

Zaregistrujte se do poradny BOZP a PO ještě dnes, buďte v obraze a pomozte druhým

Registrace je snadná. Registrovat se můžete pomocí odkazu v hlavním menu. K registraci vám stačí zvolit si uživatelské jméno a uvést vaši e-mailovou adresu. Na e-mail vám následně zašleme odkaz, pomocí kterého si vytvoříte vlastní heslo.

Po přihlášení ke svému účtu si nejen můžete vyplnit váš profil, aby ostatní věděli, s kým diskutují, ale zejména si můžete nastavit odběry. Tj. e-mailová upozornění na nové příspěvky. Buď jen pro jednotlivá témata, která vás zajímají, nebo v rámci celého fóra.

Pokud se ale budete pravidelně přihlašovat na webu, tak toto není potřeba. Po přihlášení budete upozornění na doposud nepřečtené příspěvky a komentáře.

Díky, že pomáháte utvářet komunitu lidí, kterým nejsou lhostejny životy a zdraví! Díky, za vaše zapojení se k diskusi.

BOZP fórum

Naším cílem je sdílet informace ze světa bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a všech souvisejících oborů a pomáhat široké veřejnosti zorientovat se v této náročné problematice.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram